Skip to content

Neitsyt ja horoskooppi elämäni merkkeinä

Kaksitoista horoskooppimerkkiä yhdistetään nykyään astrologiaan ja horoskooppiin. Päivän horoskooppi ennustaa omaisuutesi syntymäpäiväsi perusteella, näihin kahteentoista horoskooppimerkkiin suhteessa. Horoskooppi opastaa sitten sinua löytämään todellisen rakkauden (rakkaushoroskooppi) tai onnen, ja menestyksen ihmissuhteissa, terveydessä ja vauraudessa. Nämä kaksitoista astrologista merkkiä, jotka yhdistävät syntymäpäiväsi henkilökohtaiseen horoskooppiisi, ovat:

 1. Neitsyt: 24.-23
 2. Vaaka: 24.–23
 3. Skorpioni: 24.-22
 4. Jousimies: 23.–21
 5. Kauris: 22. joulukuuta – 20. tammikuuta
 6. Vesimies: 21. tammikuuta – 19. helmikuuta
 7. Kalat: 20. helmikuuta – 20. maaliskuuta
 8. Oinas: 21. maaliskuuta – 20. huhtikuuta
 9. Härkä: 21. huhtikuuta – 21. toukokuuta
 10. Kaksoset: 22. toukokuuta – 21. kesäkuuta
 11. Rapu: 22.-23
 12. Leijona: 24.–23

Astrologia ja moderni horoskooppi

Sana Horoskooppi tulee kreikan sanasta Horo (ώρα), joka tarkoittaa “tuntia, vuodenaikaa tai ajanjaksoa”, ja kreikan sanasta skopus (σκοπός) , joka tarkoittaa “tavoite tai merkki, johon keskittyä”. Astrologia tulee sanoista astro (άστρο) “tähti”, ja logia (λογια) “tutkimus”. Joten ajatus tässä modernissa astrologian horoskoopissa on merkitä syntymäaikansa horoskoopin tähtikuvioiden mukaan.

Mutta onko tämä alkuperäinen tapa, jolla muinaiset ihmiset lukivat horoskooppiastrologiaa?

Mikä on horoskooppi? Mistä se tulee?

Kuinka muinaiset käyttivät eläinratamerkkejä, joissa on kaksitoista merkkiä?

Varoitus! Tämän kysymyksen vastaaminen avaa horoskooppisi tavalla, jota et odota. Se voi kuljettaa sinut erilaiselle matkalle kuin alun perin aiot tarkistaa horoskooppisi tähtimerkillesi…

Raamatun vanhin kirja, joka on kirjoitettu yli 4000 vuotta sitten ennen Aabrahamin aikaa, oli Job. Jobin mukaan tähtikuvioita on luonut Jumala:

Toiset sanoivat: “Hän se on”, toiset sanoivat: “Ei ole, vaan hän on hänen näköisensä”. Hän itse sanoi: “Minä se olen”.

Johanneksen 9:9

Samoin Aamos, toinen Raamatun profeetta:

Hän, joka on tehnyt Otavan ja Kalevanmiekan ja muuttaa synkeyden aamuksi ja pimentää päivän yöksi ja kutsuu kokoon meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle – Herra on hänen nimensä,

Aamoksen 5:8

Seulaset ovat tähtiä, jotka muodostavat osan Härkä tähtikuviosta. Jos Job puhuu niistä yli 4000 vuotta vanhassa kirjassa, horoskooppitähtikuviot ovat olleet kanssamme hyvin kauan.

Suuri juutalainen historioitsija Josephus on samaa mieltä, kun hän kertoo ensimmäisellä vuosisadalla kirjoitetussa kirjassaan, että Aadam ja Seth olivat:

He olivat myös sen erikoisen viisauden keksijät, joka koskee taivaankappaleita ja niiden järjestystä.

Antiikki II i

Voimme oppia, kuinka muinaiset käyttivät horoskooppia ohjatakseen itseämme eri tavalla kuin nykyinen horoskooppi. Tutkimme tätä tutkimalla Neitsyt tähtikuviota.

Horoskooppi itseltään Luojalta

Job julistaa, että horoskooppitähtikuviot olivat Jumalan luomia “merkkejä” aikojen alusta. Kauan ennen kuin profeetalliset viestit kirjattiin kirjoihin, ne sijoitettiin tähtiin kuvina, kertomaan tarinaa Jumalan suunnitelmasta. Alkuperäisen horoskoopin ei ollut tarkoitus ohjata meitä vaurauteen, rakkauteen, ja onneen, riippuen siitä milloin syntymävuotemme oli. Horoskooppi oli visuaalinen tarina, joka opasti meitä Jumalan suunnitelmaan.

Näemme tämän Raamatun alussa olevasta luomiskertomuksesta. Kuuden luomispäivän aikana se sanoo:

14 Ja Jumala sanoi: “Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,

1 Mooseksen 1:14

Nykyaikainen astrologia väittää tietävänsä ihmisten asioista ja tapahtumista maan päällä, tähtien sijainnin perusteella. Mutta tähdet eivät vaikuta elämäämme. Ne ovat vain merkkejä, jotka merkitsevät Luojan suunnittelemia tapahtumia – ja Hän vaikuttaa elämäämme.

Koska tähtien luomisen tarkoituksena oli “merkitä pyhiä aikoja” ja horoskooppi tarkoittaa “horo” (tunti, ajanjakso) + “skopus” (merkitsemään tarkennusta), tähtikuvioiden takana oli tarkoitus, että saisimme tietää Hänen horoskooppinsa horoskooppimerkkien kautta. Ne muodostavat tarinan tähdissä – alkuperäisen astrologian.

Astrologia ja profeetat yhdessä

Tähtien tutkiminen (astrologia) pyhien aikojen merkitsemiseksi (horoskooppi) ei kerro kaikkea, mitä Luoja suunnitteli näistä tapahtumista. Luojan kirjallinen muistiinpano antaa lisätietoja. Näemme tästä esimerkin Jeesuksen Kristuksen syntymässä. Evankeliumi kertoo, kuinka astrologit ymmärsivät hänen syntymänsä tutkimalla tähtiä:

Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Beetlehemissä kuningas Herodeksen aikana, niin katso, tietäjiä tuli itäisiltä mailta Jerusalemiin,

ja he sanoivat: “Missä on se äsken syntynyt juutalaisten kuningas? Sillä me näimme hänen tähtensä itäisillä mailla ja olemme tulleet häntä kumartamaan.”

Matteuksen 2:1-2

Maagit tiesivät tähdistä “kuka” syntyi (Kristus). Mutta tähdet eivät kertoneet heille “missä”. Sitä varten, he tarvitsivat kirjoitetun ilmestyksen.

Kun kuningas Herodes sen kuuli, hämmästyi hän ja koko Jerusalem hänen kanssaan.

Ja hän kokosi kaikki kansan ylipapit ja kirjanoppineet ja kyseli heiltä, missä Kristus oli syntyvä.

He sanoivat hänelle: “Juudean Beetlehemissä; sillä näin on kirjoitettu profeetan kautta:

‘Ja sinä Beetlehem, sinä Juudan seutu, et suinkaan ole vähäisin Juudan ruhtinasten joukossa, sillä sinusta on lähtevä hallitsija, joka kaitsee minun kansaani Israelia’.”

Matteuksen 2:3-6

Siis astrologit tarvitsivat profeetallisia kirjoituksia ymmärtääkseen tarkemmin sitä, mitä he havainnoivat tähtikuvioissa. Samoin on nykyäänkin. Voimme saada oivalluksia, joita varhaisimmat ihmiset saivat antiikin eläinradan astrologisesta horoskoopista. Mutta voimme saada enemmän ymmärrystä profeetallisista kirjoituksista, jotka syventävät jokaista eläinradan merkkiä. Joten tämä on mitä teemme, käymme läpi jokaisen alkuperäisen eläinradan tarinan astrologisen merkin.

Horoskooppi tarinan alku

Tämä alusta asti tähtien kirjoittama tarina laajentaa kutsun sinulle. Se kutsuu sinua osallistumaan Luojaan liittyvään kosmiseen suunnitelmaan. Mutta ennen kuin voimme osallistua tähän Tarinaan, meidän on ymmärrettävä se. Mistä tarina alkaa? Nykyään horoskoopin lukeminen yleensä alkaa Oinaasta. Mutta niin ei ollut muinaisina aikoina, jolloin se alkoi Neitsyestä (täältä saat lisätietoja Esna horoskoopista).

Joten aloitamme horoskooppi tarinan Neitsyestä.

Neitsyt tähdistö

Tässä on kuva tähtien muodostamasta Neitsyt-tähdistöstä. Neitsyt edustaa nuorta naista, neitsyttä. Mutta on mahdotonta “nähdä” Neitsyttä (tätä neitsyt-naista) tähtien muodostamana. Tähdet eivät luonnostaan muodosta naishahmoa.

Yötaivas valokuva Neitsyestä. Näetkö neitsyt naisen?
Neitsyt yhdistävillä linjoilla

Vaikka yhdistäisimme tähdet Neitsyt-tähdistössä viivoin, kuten tässä Wikipedia-kuvassa, on silti vaikea “nähdä” naista näiden tähtien muodostamana, saati sitten neitsyttä.

Mutta tämä on ollut merkki niin kauan kuin tiedot ulottuvat taaksepäin. Neitsyt kuvataan usein yksityiskohtaisesti, mutta nämä yksityiskohdat eivät tule itse tähdistöstä.

Kuva Neitsyt-naisesta sijoitettuna tähdille erittäin yksityiskohtaisesti

Neitsyt muinaisen Egyptin horoskoopissa

Alla on koko Zodiac Egyptin Denderan temppelissä, joka on peräisin 1. vuosisadalta eaa. Tässä zodiacissa on 12 Zodiac-merkkiä. Neitsyt on ympyröity punaisella. Oikealla oleva luonnos näyttää zodiac-kuvat selvemmin. Huomaat, että Neitsyt pitää kädessään viljan siementä. Tämä viljan siemen on tähti Spica, kirkkain tähti Neitsyt-tähdistössä.

Dendera Zodiac Egyptistä. Neitsyt on ympyröity punaisella

Tässä on Spica yötaivaan valokuvassa, jossa Neitsyen tähdet on yhdistetty viivoilla.

Neitsyt tähdistö Spica-tähdellä näytetään

Mutta mistä tiedetään, että Spica on viljansiemen (toisinaan maissintähkä)? Se ei ole ilmeistä itse tähtikuviossa, aivan kuten neitsytnainen ei ole ilmeinen Neitsyen tähtikuviossa.

Niinpä Neitsyt – Neitsytnainen siemenen kanssa – ei ole syntynyt tähtien itsensä kautta. Pikemminkin Neitsyt ja hänen siemenensä suunniteltiin etukäteen ja sitten asetettiin tähtikuvioon. Joten mistä Neitsyt ja hänen siemenensä ovat peräisin? Kuka ensin ajatteli Neitsyttä ja sijoitti hänet ja hänen siemenensä Neitsyen tähtiin?

Neitsyt tarina alusta

Paratiisissa, kun Aadam ja Eeva olivat tottelemattomia ja Jumala kohtasi heidät ja käärmeen (Saatanan), Hän lupasi Saatanalle, että:

15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän.”

1 Mooseksen 3:15
Hahmot ja heidän suhteensa ennustettiin Paratiisissa. Nainen jälkeläisten kanssa on Neitsyen alkuperäinen merkitys. Muinaiset käyttivät Neitsyen tähtikuviota muistaakseen tämän lupauksen

Jumala lupasi, että “jälkeläinen” (kirjaimellisesti “siemen‘) tulisi naiselta – mainitsematta liittoaan miehen kanssa – joten hän on Neitsyt. Tämä Neitsytin Siemen murskaisi käärmeen “pään”. Ainoa henkilö jolla on väite syntyneen Neitsyt naisesta oli Jeesus Kristus. Kristuksen tuleminen neitsyestä ilmoitettiin jo aikojen alussa (selitetty tarkemmin täällä). Ensimmäiset ihmiset, jotka muistivat Luojan lupauksen, loivat Neitsyen siemenensä kanssa (Spica) ja asettivat hänen kuvansa tähtikuvioon, jotta heidän jälkeläisensä muistaisivat lupauksen.

Näin Jumalan suunnitelma, esitettynä 12 kuvana, joka muistettiin eläinradan tähdistöissä, tutkittiin, kerrottiin ja kerrattiin vuosisatojen ajan Aadamista Noaalle. Tulvan jälkeen Nooan jälkeläiset vääristivät alkuperäisen tarinan ja siitä tuli horoskooppi, jota käytetään nykyään.

Jeesus ja neitsythoroskooppisi

Kun Jeesus sanoi:

23 Mutta Jeesus vastasi heille sanoen: “Hetki on tullut, että Ihmisen Poika kirkastetaan.

24 Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos ei nisun jyvä putoa maahan ja kuole, niin se jää yksin; mutta jos se kuolee, niin se tuottaa paljon hedelmää.

Johanneksen 12:23-24

Hän luki horoskooppimerkin ja julisti itsensä tuoksi siemeneksi – Spicaksi – joka saavuttaisi suuren voiton puolestamme – ‘monien siementen’. Tämä Neitsyen ‘siemen’ oli tullut tiettyyn ‘hetkeen’ = ‘horo’. Jeesus ei tullut mihin tahansa hetkeen, vaan ‘siihen’ hetkeen. Hän sanoi tämän, jotta voisimme merkitä (skopus) sen hetken ja seurata tarinaa – lukea horoskoopin, jonka hän asetti eteemme.

Joten kaksitoista horoskooppimerkkiä on kaikille kansoille. Sinulle ei ole vain yhtä horoskooppimerkkiä syntymäpäiväsi perusteella. Nämä 12 merkkiä muodostavat kokonaisen tarinan ohjaamaan elämääsi, jos valitset seurata sitä, kohti ikuista elämää kestävän suhteen kautta Horoskoopin Luojan kanssa.

Päivittäinen neitsythoroskooppisi muinaisesta horoskoopista

Raamattu asettaa pyhiä hetkiä ja aikajaksoja, kutsuen meitä huomioimaan ne ja elämään sen mukaan. Koska horoskooppi = horo (tunti) + skopus (merkki huomioitavaksi), voimme tehdä niin myös zodiakin avulla käyttämällä kirjallisia tietoja täydentämään Zodiac-tähdistöjen selityksiä. Itse Jeesus merkitsi meille Virgo + Spica ‘tunnin’. Tässä on horoskooppilukusi perustuen tähän.

Varo, ettet missaa sitä “tuntia” (horo), jonka Jeesus julisti, koska olet liian kiireinen joka päivä jahtaamalla merkityksettömiä asioita. Tämän vuoksi monet jäävät paitsi tulemasta “moniksi siemeniksi”. Elämä on täynnä mysteereitä, mutta avain iankaikkiseen elämään ja todelliseen vaurauteen on avata itsellesi “monien siementen” mysteeri. Pyydä Luojaa päivittäin ohjaamaan sinua ymmärtämään. Koska Hän pani merkin Neitsyen tähtiin sekä kirjalliseen muistiin, hän antaa sinulle näkemyksen, jos pyydät, kolkutat ja etsit sitä. Tähän sopivat Neitsyen ominaisuudet ovat tavallaan uteliaisuus ja innokkuus etsiä vastauksia. Jos nämä piirteet merkitsevät sinua, toteuta se etsimällä lisätietoa Neitsyestä.

Syvemmälle Neitsyeen ja täydelliseen Zodiac-tarinaan.

Jatka tutustumista täydelliseen Tarinaan, sellaisena kuin se alun perin annettiin, seuraamalla alla olevia Zodiac-tähdistöjä. Käytä sitä ohjaamaan sinut suoralle tielle.

Jos haluat mennä syvemmälle Neitsyen kirjoitettuun tarinaan, katso:

Lataa Zodiac-luvut PDF-muodossa kirjana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *