Skip to content

Oinas Muinaisessa Horoskoopissa

Oinas on horoskoopin kahdeksas tähtikuvio, ja päättää eläinradan yksikön, paljastaen meille Tulon voiton tulokset. Oinas on pässin kuva, elossa ja terveenä pää pystyssä. Tämän päivän horoskoopissa, jos olet syntynyt 21. maaliskuuta ja 20. huhtikuuta välisenä aikana, olet Oinas. Joten tässä muinaisen horoskoopin nykyaikaisessa astrologisessa horoskoopissa, noudatat Oinaan horoskoopin neuvoja, löytääksesi rakkautta, onnea, vaurautta, ja terveyttä, ja saadaksesi käsityksen persoonastasi.

Mutta mitä Oinas tarkoitti aluksi?

Sinua on varoitettu! Tähän vastaaminen avaa horoskooppisi odottamattomilla tavoilla ja vie sinut eri matkalle kuin ajattelit, kun vain tarkistat horoskooppimerkkisi…

Neitsyessä näimme, että Raamattu sanoo, että Jumala loi horoskooppimerkit ihmiskunnan alusta lähtien. Tässä muinaisessa tähtien tarinassa, jokainen luku oli tarkoitettu kaikille ihmisille. Joten vaikka et olisitkaan Oinas nykyaikaisessa horoskoopissa, muinainen Oinas tarina on tuntemisen arvoinen.

Tähdistö Oinas Tähdissä

Tässä ovat Oinasta muodostavat tähdet. Näetkö tässä kuvassa jotain, joka muistuttaa pässiä (uroslammas), pää pystyssä?

Oinas tähtikuvio taivaalla

Jopa Oinas-tähtien yhdistäminen viivoilla ei tee pässistä ilmeistä. Joten miten varhaiset astrologit keksivät elävän oinaan näistä tähdistä?

Oinas Tähdistö, jossa tähdet ovat yhdistetty viivoilla

Mutta tämä merkki ulottuu niin pitkälle kuin tiedämme ihmiskunnan historiasta. Tässä on yli 2000 vuotta vanha horoskooppi Egyptin Denderan temppelissä, jossa Oinas on ympyröity punaisella.

Oinas muinaisen Egyptin Dendera-temppelin horoskoopissa

Alla on perinteisiä Oinaskuvia, joita astrologia on käyttänyt niin kauan kuin tiedämme.

Mikä on pässin merkitys?

Mitä merkitystä siinä on sinulle ja minulle?

Oinas Astrologian tähdistökuva
Klassinen Oinas-horoskooppikuva

Oinaan Alkuperäinen Merkitys

Kaurisissa, Vuohen etuosa kuoli, jotta kalat saattoivat elää. Mutta Kalojen nauha piti niitä edelleen. Fyysisen rappeutumisen ja kuoleman orjuus säilyy. Elämme monien ongelmien läpi, vanhenemme ja kuolemme! Mutta meillä on suuri toivo fyysisestä ylösnousemuksesta. Oinaan etujalka, joka ulottuu Kalojen nauhaan, paljastaa, kuinka tämä tapahtuu. Hämmästyttävä asia tapahtui sille vuohelle (Kauris), joka kuoli. Raamattu kuvaa sitä näin:

Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu; sillä oli seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä, lähetetyt kaikkeen maailmaan.

Ja se tuli ja otti kirjan valtaistuimella-istuvan oikeasta kädestä.

Ja kun se oli ottanut kirjan, niin ne neljä olentoa ja kaksikymmentä neljä vanhinta lankesivat Karitsan eteen, ja heillä oli kantele kullakin, ja heillä oli kultaiset maljat täynnä suitsutuksia, jotka ovat pyhien rukoukset,

ja he veisasivat uutta virttä, sanoen: “Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista

10 ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä”.

11 Ja minä näin, ja minä kuulin monien enkelien äänen valtaistuimen ja olentojen ja vanhinten ympäriltä, ja heidän lukunsa oli kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta ja tuhat kertaa tuhat,

12 ja he sanoivat suurella äänellä: “Karitsa, joka on teurastettu, on arvollinen saamaan voiman ja rikkauden ja viisauden ja väkevyyden ja kunnian ja kirkkauden ja ylistyksen”.

J 13 Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan: “Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!”

14 Ja ne neljä olentoa sanoivat: “Amen”, ja vanhimmat lankesivat kasvoilleen ja kumartaen rukoilivat.

Ilmestys 5:6-14

Oinas – Lammas Elossa!

Ihmeellinen uutinen, joka on suunniteltu ihmiskunnan historian alusta lähtien, on, että Karitsa, vaikka teurastettiin, on herännyt jälleen henkiin. Kuka lammas teurastettiin? Johannes Kastaja, ajattelen taaksepäin Aabrahamin uhriin, sanoi Jeesuksesta

29 Seuraavana päivänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi: “Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!

Johanneksen 1:29

Jeesus nousi kuolleista kolmee päivää hänen ristiinnaulitsemisensa jälkeen. Neljäkymmentä päivää myöhemmin, kun hän oli ollut opetuslastensa kanssa, Raamattu sanoo, että hän nousi taivaaseen. Joten Karitsa on elossa ja taivaassa – aivan kuten Oinas paljastaa.

Myöhemmin tässä samassa näyssä, Johannes näki:

Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,

10 ja he huusivat suurella äänellä sanoen: “Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta”.

Ilmestys 7:9-10

Nämä ovat paljoudet, joita symboloi Kalojen kalat, jotka ovat tulleet Karitsalle. Mutta nyt rappeutumisen ja kuoleman siteet ovat katkenneet. Oinas on katkaissut kalojen nauhat. He ovat saaneet pelastuksen täyteyden ja iankaikkisen elämän.

Oinas Horoskooppi Kirjoituksissa

“Horoskooppi” perustuu kreikan sanaan “Horo” (tunti) ja Raamattu merkitsee monia tärkeitä tunteja. Olemme lukeneet Neitsyen ja Kalojen tärkeitä “tunteja” kirjoituksista. Mutta se on toinen kreikkalainen sana horoskoopissa – skopus (σκοπός) – joka tuo esiin Oinas-lukeman.  Skopus tarkoittaa tarkastellaajatella or harkita. Oinas kuvaa ikuista Jumalan Karitsaa, joten se ei anna mitään lopullista ajanjaksoa, johon keskittyä. Pikemminkin, meitä kehotetaan harkitsemaan itse oinasta.

ettekä tee mitään itsekkyydestä tai turhan kunnian pyynnöstä, vaan että nöyryydessä pidätte toista parempana kuin itseänne

ja että katsotte kukin, ette vain omaanne, vaan toistenkin parasta.

Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli,

joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen,

vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen;

hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti.

Sentähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman,

10 niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,

11 ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

Filippiläisille 2:3-11

Oinaan pässiä ei voi rajoittaa yhteen tuntiin. Mutta pässi on käynyt läpi erilaisia ​​kirkkauden asteita. Näemme hänet ensin Jumalan luonnossa (tai muodossa). Hän suunnitteli jo alusta asti palvelijaksi tulemista ja kuolemaa. Neitsyt ilmoitti tämän laskeutumisen “ihmisen kaltaiseksi”, ja Kauris ilmaisi tottelevaisuuden kuolemaan. Mutta kuolema ei ollut loppu – se ei voinut pidätellä häntä, ja nyt Oinas on korotettu taivaassa, elossa ja vastuussa. Tämän korkean auktoriteetin ja voiman ansiosta, pässi toteuttaa horoskoopin viimeisen yksikön alkaen Härästä. Ei enää palvelija, Hän valmistautuu tulemaan Tuomioon kukistaakseen vihollisensa Jousimies, muinainen eläinrata-tarina ennustaa.

Oinas Horoskooppisi Lukeminen

Sinä ja minä voimme soveltaa Oinas-horoskoopin lukemaa tällä tavalla:

Oinas julistaa, että aamun kirkkaus tulee pimeän yön jälkeen. Elämällä on tapa tuoda pimeän yö sinulle. Saatat tuntea houkutusta luovuttaa, lopettaa, tai tyytyä johonkin vähempään kuin mihin sinut on luotu. Löytääksesi kestävyyttä jatkaaksesi sinun on katsottava olosuhteisi ja tilanteeni ohi. Sinun täytyy nähdä lopullinen kohtalosi. Teet niin selvittämällä Oinas. Jos kuulut Oinaan, ratsastat hänen takkinsa päällä ja hän on korkeimmalla ja hän vie sinut sinne mukanaan. Sillä jos, kun olit Jumalan vihollinen, suhteesi häneen palautui Kauris-uhrin kautta, kuinka paljon ennemmin pelastutko Oinaan elämän kautta, kun olet nyt yhteensopiva Hänen kanssaan? On vain niin, että sinun on seurattava hänen polkuaan, ja hänen polkunsa meni alas ennen kuin se nousi – niin sinunkin on seurattava. Kuinka jatkaa? Iloitse Oinaan elämästä aina. Sanon vielä kerran: iloitse! Olkoon lempeytesi ilmeinen kaikissa suhteissasi. Oinas on lähellä. Älkää olko mistään huolissanne, vaan tuokaa pyyntönne Jumalan eteen joka tilanteessa rukoilemalla ja anomalla kiittäen. Ja Jumalan rauha, joka ylittää ymmärryksenne, suojelee sydämenne ja mielenne Oinassa. Lopuksi, kaikki mikä on totta, mikä on jaloa, mikä on oikein, mikä on puhdasta, mikä on ihanaa, mikä tahansa on ihailtavaa – jos jokin on erinomaista tai kiitettävää – ajattele sellaisia ​​asioita.

Karitsan Paluu

Tämä sulkee muinaisen eläinrata-tarinan toisen yksikön, joka keskittyi etuihin, jotka annettiin niille, jotka saavat Jeesuksen (Karitsan) voiton hedelmät. Miksi et ota vastan hänen elämän lahjan?

Viimeinen osa, eläinrata-tarinan luvut 9-12, keskittyy siihen, mitä tapahtuu, kun Oinas-pässi palaa – kuten hän lupasi. Tämä julistetaan samassa Karitsan näyssä, kun Johannes näki:

16 ja sanoivat vuorille ja kallioille: “Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!

Ilmestys 6:16

Muinaisessa horoskoopissa tämä näkyy Härässä. Lue Neitsyestä aloittaaksesi eläinrata-tarinan. Katso Oinasta vastaavat kirjoitetut sanat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *