Skip to content

Kauris Muinaisessa Horoskoopissa

Tämän päivän horoskoopissa, jos olet syntynyt 22. joulukuuta ja 20. tammikuuta välisenä aikana, olet Kauris. Tässä modernissa horoskoopin tulkinnassa astrologisesta horoskoopista, seuraat horoskoopin neuvoja Kaurisille, löytääkseen rakkautta, onnea, vaurautta, terveyttä, ja näkemystä persoonallisuudestasi.

Kauris muodostaa kuvan vuohen etuosasta, joka on liitetty kalan häntään. Mistä vuohikala tuli?

Mitä se tarkoitti alusta asti? 

Sinua on varoitettu! Tähän vastaaminen avaa horoskooppisi odottamattomilla tavoilla – vie sinut eri matkalle kuin ajattelit, kun vain tarkistat horoskooppimerkkisi…

Muinaisessa horoskoopissa Kauris oli viides kahdestatoista astrologisesta tähtikuviosta, jotka muodostivat suuren tarinan. Näemme, että neljä ensimmäistä tähtikuviota olivat astrologinen yksikkö, joka koski Suuren Lunastajan persoonaan ja hänen kuolevaista konfliktia vihollisensa kanssa.

Kauris aloittaa toisen yksikön, joka keskittyy tämän Lunastajan työhön, koska se vaikuttaa meihin. Tässä yksikössä näemme Lunastajan vihollisensa voiton tulokset – siunaukset meille. Tämä yksikkö avautuu vuohella ja sulkeutuu pässillä (Oinas), ja kaksi keskimmäistä merkkiä koskevat kaloja (Vesimies & Kalat). Kuinka sopivaa silloin, että Kauris on aina ollut vuohen etuosa liitettynä kalan häntään.

Muinaisessa horoskoopissa Kauris oli tarkoitettu kaikille ihmisille, koska se ennusti kaikkien saatavilla olevia etuja. Joten vaikka et olisikaan Kauris nykyaikaisessa horoskoopissa, muinainen astrologiatarina, joka on upotettu Kaurisin tähtiin, on ymmärtämisen arvoinen.

Kauris Tähtikuvio Astrologiassa

Kauris on tähtikuvio, joka muodostaa kuvan vuohesta, joka on fuusioitu kalanpyrstön kanssa. Tässä ovat Kaurisin muodostavat tähdet yhdistettyinä viivoilla. Näetkö tässä kuvassa mitään vuohenkalaa muistuttavaa? En itse voi. Kuinka kukaan voisi edes kuvitella fuusioituneen vuohen ja kalan olennon näistä tähdistä?

Kauris tähtikuvio

Vuohet ja kalat eivät ole luonnossa edes etäisesti sukua. Mutta tämä merkki ulottuu niin pitkälle kuin tiedämme ihmiskunnan historiasta. Tässä on Egyptin Denderan temppelissä yli 2000 vuotta vanha horoskooppi, jossa on punaisella ympyröity vuohikalakauris.

Dendera Zodiac, jossa Kauris on ympyröity punaisella

Kuten aiempien horoskooppitähtikuvioiden kohdalla, Kauris-kuva vuohikalasta ei ole ilmeinen itse tähdistöstä. Se ei ole synnynnäinen itse tähtikuviossa. Pikemminkin, fuusioidun vuohi-kalan ajatus tuli ensin jostain muusta kuin tähdistä. Ensimmäiset astrologit peittivät tämän ajatuksen tähtien päälle, siitä ollakseen toistuva merkki. Mutta miksi? Mitä se merkitsi muinaisille?

Kauris Vuohi-Kala

Kauriskuvassa vuohi kumartaa päätään, oikea jalka taitettuna vartalon alle, eikä hän näytä pystyvän nousemaan vasemmalla. Näyttää siltä, ​​​​että vuohi kuolee. Mutta Kalan häntä on notkea, taipunut, ja täynnä elinvoimaa ja elämää.

Kauris Vuohi kuolee, mutta kalan häntä on elossa

Ihmiskunnan historian alusta lähtien, vuohi (ja lammas) oli hyväksytty tapa uhrata Jumalalle. Raamattu kertoo meille, että Aabel, Aadamin ja Eevan poika, uhrasi laumastaan. Jumala hyväksyi hänen uhrinsa, mutta ei Kainin. Abraham uhrasi oinaan (urospuolinen vuohi tai lammas) ja Jumala lunasti hänet sillä. Jumala käski Moosesta käskemään israelilaisia ​​uhraamaan karitsan pääsiäisenä. Nämä olivat kaikki merkkejä opettaakseen meille, että toisen elämän lunnaita tarvittaisiin lunastaaksemme meidät Vaakan tasapainosta. Jeesus ristin uhrissaan vapaaehtoisesti uhrautui meidän puolestamme.

Kuolemassa kumartunut Kauris oli merkki muinaisille, muistuttamaan heitä lupauksesta tulevasta lunastajasta, joka olisi tuo uhri. Jeesus oli tuon merkin täyttymys.

Kauris Kala

Mutta mitä tarkoittaa Kauriskalan häntä? Havainnollistaaksemme, katsomme toista muinaista kulttuuria – kiinalaista. Kiinalainen uusivuosi juhlitaan tammi-helmikuussa (noin Kaurisin aikaan), ja se on tuhansia vuosia vanha perinne. Tämä festivaali juhlitaan koristeilla, joita kiinalaiset ripustavat oviinsa. Tässä muutamia kuvia tästä.

Kortti – kiinalainen uusivuosi
Kiinalaisen uudenvuoden koristeet
Kiinalainen uusivuosi – kalat

Huomaat, että kaikissa näkyy kaloja. Kaloja käytetään uudenvuoden tervehdyksessä, koska kalat olivat muinaisista ajoista lähtien elämän ja yltäkylläisyyden symboleja.

Samalla tavalla muinaisessa horoskoopissa kalat edustivat elävien ihmisten – joukon – runsautta, joiden puolesta uhrattiin.

Jeesus käytti samaa kuvaa kaloista, kun hän opetti niistä monista, jotka hänen uhrinsa tavoittaisi. Hän opetti

47 Vielä taivasten valtakunta on nuotan kaltainen, joka heitettiin mereen ja kokosi kaikkinaisia kaloja.

48 Ja kun se tuli täyteen, vetivät he sen rannalle, istuutuivat ja kokosivat hyvät astioihin, mutta kelvottomat he viskasivat pois.

Matteus 13:47-48

Kun Jeesus selitti opetuslastensa tulevaa työtä, hän sanoi

18 Ja kulkiessaan Galilean järven rantaa hän näki kaksi veljestä, Simonin, jota kutsutaan Pietariksi, ja Andreaan, hänen veljensä, heittämässä verkkoa järveen; sillä he olivat kalastajia.

19 Ja hän sanoi heille: “Seuratkaa minua, niin minä teen teistä ihmisten kalastajia”.

Matteus 4:18-19

Molemmilla kerroilla, kalojen kuva edusti niitä ihmisiä, jotka saisivat taivasten valtakunnan lahjan. Mikset sinäkin?

Kauris Horoskooppi Kirjoituksissa

Horoskooppi tulee kreikan sanasta “Horo” (tunti) ja tarkoittaa siten poikkeusaikojen merkitsemistä. Profeetalliset kirjoitukset merkitsevät Kaurisin “horon” eloisalla tavalla. Koska Kauris on kaksiosainen (vuohi ja kala), myös Kauris Horon lukema on kaksiosainen: uhrauksen tunti ja paljouden tunti. Jeesus merkitsi ensimmäiset tunnit tällä tavalla.

14 Ja kun hetki tuli, asettui hän aterialle ja apostolit hänen kanssansa.

15 Ja hän sanoi heille: “Minä olen halajamalla halannut syödä tämän pääsiäislampaan teidän kanssanne, ennenkuin minä kärsin;

16 sillä minä sanon teille, etten minä sitä enää syö, ennenkuin sen täyttymys tapahtuu Jumalan valtakunnassa”.

Luukas 22:14-16

Tämä on Kauris-vuohen “tunti”. Tätä hetkeä oli leimannut pääsiäismuutto yli 1500 vuotta sitten, jolloin uhrin veri maalattiin oviin, jotta kuolema ohittaisi. Juuri sillä tunnilla, Jeesus paljasti pääsiäisen täyden merkityksen toteamalla, että hänen verensä vuodatettaisiin samalla tavalla heidän… ja meidän puolesta. Hän kuolisi, jotta saisimme elämän, aivan kuten pääsiäinen Mooseksen kanssa… aivan kuten Kauris vuohi. Se tunti johtaa seuraavaan tuntiin – paljous elämän kanssa.

14 Ja minä näin, ja katso: valkoinen pilvi, ja pilvellä istui Ihmisen Pojan muotoinen, päässänsä kultainen kruunu ja kädessänsä terävä sirppi.

15 Ja temppelistä tuli eräs toinen enkeli huutaen suurella äänellä pilvellä istuvalle: “Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut, ja maan elo on kypsynyt”.

16 Ja pilvellä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maa tuli leikatuksi.

Ilmestys 14:14-16

Profeetallinen kirjoitus sanoo, että tämä tunti tulee, kun Kauris-uhriin liittyneet osallistuvat sadonkorjuun taivaaseen, tämän aikakauden lopussa. Tämä on Jeesuksen vertauksen hetki, jolloin kalat tuodaan verkkoon. Nämä kaksi vuohen ja kalan tuntia tasapainottavat ja täydentävät toisiaan. Nämä kaksi tuntia merkitsivät Kauris muinaisessa astrologisessa horoskoopissa.

Kauris Horoskooppisi Lukeminen

Sinä ja minä voimme soveltaa Kauris-horoskoopin lukeman tänään, seuraavilla ohjeilla.

Kauris kertoo, että elämässä on enemmän kuin näemme. Jos sinä tai minä johtaisimme maailmankaikkeutta, ehkä kaikki sen ominaisuudet olisivat yksinkertaisia ​​ja ilmeisiä. Mutta sinun on hyväksyttävä se tosiasia, ettemme ole vastuussa. Aivan kuten on fyysisiä lakeja, jotka hallitsevat planeettojen liikettä, on olemassa henkisiä lakeja, jotka hallitsevat sinua. Parempi hyväksyä se todellisuus kuin jatkaa taistelua tai yrittää kiertää sitä. Muuten tulet huomaamaan, että näiden lakien vastainen toiminta on yhtä tuskallista kuin fyysisten lakien rikkominen. Et varmasti halua olla ristiriidassa henkisten perushorosien kanssa.

Ehkä hyvä paikka aloittaa synkronointi näiden henkisten lakien kanssa, on vain ilmaista kiitollisuus, sen sijaan, että yrität ensin ymmärtää kaiken. Loppujen lopuksi, jos joku huolehtii sinusta vuodattaakseen osan verestään puolestasi – miksi et yritä sanoa “kiitos”. Kiitollisuus on ominaisuus, joka voi tasoittaa monia kysymyksiä missä tahansa suhteessa. Ja kiitos voidaan tehdä suoraan sydämestäsi, milloin tahansa, ja minä päivänä tahansa. Ehkä sitten kaikki hämmentävät palaset alkavat kokoontua yhteen, saadakseen järkeä elämästäsi. Ole rohkea, ota uusi suunta, ja sano “kiitos” Kaurisille.

Kauempana Horoskoopissa ja Syvemmälle Kaurisiin

Kauris vuohessa, meillä on kuvassa kuoleman uhri. Kauriskalassa meillä on monia kansoja, joille uhri antaa elämän. Koska Kauris kalat elävät vedessä, ne valmistavat meitä myös muinaisen eläinradan tarinan seuraavaan lukuun – Vesimies – elävän veden jokia tuova mies. Aloita Zodiac-tarina alusta, näkemällä Neitsyt.

Jos haluat mennä syvemmälle Kaurisia vastaavaan kirjoitettuun tarinaan, katso:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *