Skip to content

Härkä Muinaisessa Horoskoopissa

Härkä on kuva raivokkaasta, hyökkäävästä härästä, jolla on voimakkaat sarvet. Tämän päivän horoskoopissa, jokainen 21. huhtikuuta ja 21. toukokuuta välisenä aikana syntynyt, on Härkä. Tässä modernissa horoskoopin tulkinnassa astrologisesta horoskoopista, noudatat horoskoopin neuvoja Härkälle, löytääkseen rakkautta, onnea, vaurautta, ja terveyttä, ja näkemystä persoonallisuudestasi.

Mutta mistä Härkä tuli? Mitä se tarkoittaa?

Sinua on varoitettu! Tähän vastaaminen avaa horoskooppisi odottamattomilla tavoilla – vie sinut eri matkalle kuin ajattelit, kun vain tarkistat horoskooppimerkkisi…

Muinaisessa horoskoopissa Härkä oli yhdeksäs kahdestatoista astrologisesta tähtikuviosta, jotka yhdessä muodostivat suuren tarinan. Neitsyestä Jousimieheen muodosti astrologisen yksikön Suuresta Lunastajasta ja hänen kuolevaisesta konfliktistaan ​​vihollisensa kanssa. Kaurisista Oinaan muodosti toisen yksikön, joka keskittyi tämän Lunastajan työhön meille. Härkä avaa kolmannen ja viimeisen astrologisen yksikön, joka keskittyy Lunastajan paluuseen ja hänen täydelliseen voittoonsa. Tämä yksikkö avautuu härällä ja sulkeutuu leijonalla (Leijona), joten se koskee voimaan ja auktoriteettiin.

Muinaisessa horoskoopissa Härkä oli tarkoitettu kaikille ihmisille, koska se ennustaa kaikkiin vaikuttavia tapahtumia. Joten vaikka et olisikaan Härkä nykyajan horoskoopin merkityksessä, muinainen astrologiatarina, joka on upotettu Härän tähtiin, on ymmärtämisen arvoinen.

Härkä Tähtikuvio Astrologiassa

Härkä on tähdistö, joka muodostaa härän, jolla on näkyvät sarvet. Tässä ovat Härän tähdet. Näetkö tässä kuvassa jotain, joka muistuttaa härkää, jolla on sarvet?

Härän tähdet

Tässä on National Geographicin kuva Härästä, yhdessä muiden horoskoopin astrologisten kuvien kanssa. Tuleeko Härkä yhtään selkeämmäksi?

Härkä National Geographicissa

Tarkkaile viivoilla yhdistettyjä Härkätähtiä. Pystytkö erottelemaan sen yhtään paremmin? Pikemminkin, se näyttää enemmän kosmiselta K-kirjaimelta.

Härkä tähtikuvio tähdillä, jotka ovat yhdistetty viivoilla

Mutta tämä merkki ulottuu niin pitkälle kuin tiedämme ihmiskunnan historiasta. Tässä on yli 2000 vuotta vanha horoskooppi Egyptin Denderan temppelissä, jossa Härkä on ympyröity punaisella.

Härkä Dendera Horoskoopissa

Kuten aikaisemmissakin horoskooppitähtikuvioissa, Härkäkuva Härästä ei ole ilmeinen itse tähdistöstä. Se ei ole synnynnäistä tähdistä. Pikemminkin Charging Bullin ajatus tuli ensin. Ensimmäiset astrologit levittivät tämän ajatuksen tähtien päälle. Mutta miksi? Mitä se merkitsi muinaisille?

Taurus Härkä

Astrologisessa Härkäkuvassa näkyy härkä, jolla on näkyvät sarvet, pää alhaalla, ja joka on valmis hyökkäämään. Tuntuu kuin Härkä esitetään kiihkeässä raivossa – valmiina lyömään kenet tahansa sen tiellä, ryntääen eteenpäin nopealla ja rajattomalla energialla.

Härkä astrologisena kuvana – Plejadit ympyröitynä

Punaisella ympyröitynä on Härkän kaulan keskellä oleva tähtiryhmä, joka tunnetaan nimellä Pleijadit (tai Seitsemän Sisarta). Varhaisin suora viittaus Plejadeihin tulee Raamatun Jobin kirjasta. Job eli Aabrahamin aikaan, noin 4000 vuotta sitten. Siellä luemme:

hän loi Seulaset ja Kalevanmiekan, Otavan ja eteläiset tähtitarhat;

Jobin 9:9

Luoja itse teki tähtikuviot, mukaan lukien Plejadit (ja niin myös Härän). Alun perin horoskooppi oli Hänen tarinansa, joka annettiin muinaisille ennen kuin ilmestys kirjoitettiin muistiin. Keskeistä tässä Tarinassa oli Jeesuksen (Neitsyt – Neitsyestä) tuleminen. Härkä jatkaa tarinaa, mutta laajentaa soveltamisalaa. Härän sarvet ja psalmit ovat avaimia ymmärtämiseen. Kristuksen täytyi tulla Daavidin suvusta (titteli ”Voideltu” = ”Kristus”). Tulevaa Kristusta kuvaavien kuvien joukossa oli “sarvi”.

Härkä ja Sarvi

17 Siellä minä annan yletä Daavidille sarven, sytytän voidellulleni lampun.

Psalmien 132:17

10 Sillä katso, sinun vihollisesi, Herra, katso, sinun vihollisesi hukkuvat, kaikki väärintekijät joutuvat hajallensa. 

Psalmien 92:10

“Sarvi” edusti valtaa ja auktoriteettia. Voideltu (Kristus) oli Daavidin sarvi. Ensimmäisessä tulemuksessaan hän ei käyttänyt sarveansa, koska hän tuli palvelijana. Mutta mieti, millainen hänen toisesta tulemisensa tulee olevan.

34 Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa; te kansakunnat, tarkatkaa. Kuulkoon maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja kaikki, mikä siitä kasvaa.

Sillä Herra on vihastunut kaikkiin kansoihin ja kiivastunut kaikkiin heidän joukkoihinsa; hän on vihkinyt heidät tuhon omiksi, jättänyt heidät teurastettaviksi.

Heidän surmattunsa viskataan pois, ja niitten raadoista nousee löyhkä, ja vuoret valuvat heidän vertansa.

Kaikki taivaan joukot menehtyvät, taivas kääritään kokoon niinkuin kirja, ja kaikki sen joukot varisevat alas, niinkuin lehdet varisevat viinipuusta, niinkuin viikunapuusta raakaleet.

Sillä minun miekkani taivaassa on juopunut vimmaan; katso, se iskee alas Edomiin, tuomioksi kansalle, jonka minä olen vihkinyt tuhoon.

Herran miekka on verta täynnä, rasvaa tiukkuva, karitsain ja kauristen verta, oinasten munuaisrasvaa. Sillä Herralla on uhri Bosrassa, suuri teurastus Edomin maassa.

Villihärkiä kaatuu yhteen joukkoon, mullikoita härkien mukana. Heidän maansa juopuu verestä, ja heidän multansa tiukkuu rasvaa.

Sillä Herralla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta.

Jesajan 34:1-8

Tähtien hajoaminen on juuri sitä, mitä Jeesus sanoi olevan hänen paluunsa merkki. Profeetta Jesaja (700 eKr.) ennustaa täällä saman tapahtuman. Joten se kuvaa hetkeä, jolloin Kristus tulee tuomitsemaan maailmaa vanhurskaudessa – tulevan tuomion hetkeä. Se on kuvattu taivaassa Härän kanssa, ja se on kirjoitettu Kirjaan. Hän tulee tuomariksi.

Härkä Horoskooppi Kirjoituksissa

Profeetalliset kirjoitukset merkitsevät Härän “horon” näin.

Sitten näin toisen enkelin lentävän ilmassa, ja hänellä oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana niille, jotka asuvat maan päällä – jokaiselle kansakunnalle, heimolle, kielille ja kansalle. Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille.

Ja hän sanoi suurella äänellä: “Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet”.

Ilmestys 14: 6-7

Tuomion hetken kreikkalainen sana on horo, sama kuin ‘horoskoopin’ juuri. Profeetallinen lukema sanoo, että tämä tunti tulee, ja se on tunti, joka merkitsee Härkää muinaisessa astrologisessa horoskoopissa.

HÄRKÄHOROSKOOPPISI LUKEMINEN

Sinä ja minä voimme soveltaa Härkä-horoskoopin lukemaa tänään.

Härkä kertoo, että loppu tulee niin isolla pamauksella, että kaikki valot taivaalla sammuvat. Ympärillä ei ole edes planeettoja, jotka olisivat linjassa minkään tähden kanssa. Parasta siis käyttää aikasi kunnolla, kun valot ovat vielä päällä. Hyvä paikka aloittaa on työstää nöyryyttäsi, koska Jumala vastustaa ylpeitä, mutta antaa armon nöyrille. Toisin sanoen, Hänen ja ylpeyden välillä ei ole yhteensopivuutta. Ja sen äänien perusteella sinä tulet etsimään paljon armoa tuona Tunteina. Ominaisuus, jota Hän testaa tuona tunnin aikana, on se, rakastatko häntä vai et. Mistä tiedät rakastatko häntä? Hänen mukaansa, jos pidät hänen käskynsä, rakastat häntä. Hänen käskyjensä vartiointi tarkoittaa ainakin niiden tuntemista ja niiden toteuttamista.

Toistensa rakastaminen on toinen piirre, jota Hän arvostaa suuresti. Tietysti Hänen käsityksensä siitä, mitä rakkaus on, voi olla erilainen kuin sinun, joten haluat tietää, mitä Hän sanoo todellisen rakkauden olevan. Hänen käsityksensä rakkaudesta vie sinut pitkälle missä tahansa suhteessa, olipa kyseessä töissä, kotona tai romanssissa. Hän puhui vähemmän siitä, kuinka rakkaus saa sinut tuntemaan, ja enemmän siitä, mitä rakkaus saa sinut tekemään ja mitä ei. Hän sanoi, että rakkaus on kärsivällinen ja ystävällinen, ei kadehdi, ei kerskaile eikä ole ylpeä. Näiden ominaisuuksien lisääminen elämääsi auttaa sinua valmistautumaan Härkä-tuntiin. Viimeisenä ajatuksena se saattaa avata asioita, jotta voimme oppia, mikä on “ikuinen evankeliumi”, jota enkelin oli julistettava kaikille kansoille.

Kauempana Horoskoopissa ja Syvemmälle Härkään

Härkä kuvioi tuomion. Kaksoset kuvaa, mitä tapahtuu niille, jotka tekevät tämän tuomion. Lue eläinrata-tarinan sen alusta, Neitsyestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *