Skip to content

Vesimies Muinaisessa Horoskoopissa

Vesimies on horoskoopin kuudes tähdistö ja se on osa eläinradan yksikköä, joka paljastaa meille Tulevan voiton tulokset. Se muodostaa kuvan miehestä, joka kaataa vettä taivaallisesta purkista. Vesimies on latinaa ja tarkoittaa veden haltija. Tämän päivän horoskoopissa, jos olet syntynyt tammikuun 21. ja 19. helmikuuta välisenä aikana, olet Vesimies. Joten tässä muinaisen horoskoopin nykyaikaisessa astrologisessa horoskoopissa, noudatat Vesimiehelle annettuja horoskooppiohjeita löytääksesi rakkautta, onnea, terveyttä, ja saadaksesi käsityksen persoonastasi.

Vesimies osoittaa, että onnen janomme vaurauden, onnen, ja rakkauden suhteen on riittämätön. Mutta vain Mies Vesimiehessä voi tarjota vettä, joka tyydyttää janomme. Muinaisessa horoskoopissa Vesimies tarjoaa vettä kaikille ihmisille. Joten vaikka et olisikaan Vesimies nykyaikaisessa horoskoopin mielessä, muinainen astrologinen tarina Vesimiehen tähdistä on tuntemisen arvoinen, jotta voit valita, juotko itse Hänen vettä.

Tähtikuvio Vesimies Tähdissä

Tässä ovat tähdet, jotka muodostavat Vesimiehen. Näetkö tässä tähtikuvassa jotain, joka muistuttaa miestä, joka kaataa vettä astiasta?

Kuva Vesimiehen tähdistöstä

Vaikka yhdistämme Vesimiehen tähdet viivoilla, on silti vaikea “nähdä” sellaista kuvaa. Joten kuinka kukaan voi edes ajatella, että mies kaataisi vettä kalojen päälle?

Vesimies, jonka tähdet yhdistävät viivat

Mutta tämä merkki ulottuu niin pitkälle kuin tiedämme ihmiskunnan historiasta. Tässä on yli 2000 vuotta vanha horoskooppi Egyptin Dendera-temppelissä, jossa on punaisella ympyröitynä vedenkantajan Vesimiehen kuva. Voit myös nähdä kyljessä olevasta luonnoksesta, että vesi virtaa kalaan.

Egyptiläinen horoskooppi Denderassa

Tässä on National Geographicin horoskooppijuliste, joka näyttää Vesimiehen eteläisellä pallonpuoliskolla.

National Geographic Zodiac – tähtikartta, jossa Vesimies on ympyröity

Vaikka yhdistäisimme Vesimiehen muodostavat tähdet viivoilla, jotka osoittavat horoskooppitähtikuvioita, on silti vaikea “nähdä” tässä tähtikuviossa mitään, joka muistuttaa miestä, purkkia ja veden kaatamista. Mutta alla on joitain yleisiä astrologisia kuvia Vesimiehestä.

Vesimies ja Vesijoet

Perinteinen horoskooppikuva Vesimiesmiehestä, joka kaataa vettä kaloille (Piscis Australis – eteläkala)
Vesimies nähty kaatamassa vettä Piscis Australisille – eteläkalalle

Kuten muidenkin horoskooppitähtikuvioiden kohdalla, Veden kantajan kuva ei ole ilmeinen itse tähdistöstä. Se ei ole synnynnäinen tähtikuviossa. Pikemminkin Vedenkantajan ajatus tuli ensin jostakin muusta kuin tähdistäEnsimmäiset astrologit peittivät tämän ajatuksen tähtien päälle, ollakseen toistuva merkki.

Mutta miksi?

Mitä se merkitsi muinaisille? Miksi Vesimies on muinaisista ajoista lähtien liitetty Eteläisen Kalan tähdistöön niin, että Vesimiehestä virtaava vesi virtaa Kaloihin?

Sinua on varoitettu! Tähän vastaaminen avaa horoskooppisi odottamattomilla tavoilla ja vie sinut eri matkalle kuin ajattelit, kun vain tarkistat horoskooppimerkkisi…

Muinaisen Eläinradan Tarina

Näimme Neitsyen kanssa, että Raamattu sanoo, että Jumala loi tähtikuviot. Hän antoi ne merkiksi Tarinasta, joka ohjasi ihmiskuntaa kirjalliseen ilmestykseen asti. Näin Aadam ja hänen poikansa opettivat heidän lapsilleen opettamaan heille Jumalan suunnitelmasta. Neitsyt ennusti tulevan Neitsyen Pojan – Jeesuksen Kristuksen. Kävimme läpi tarinan, joka selittää suurta konfliktia, ja nyt olemme toisessa yksikössä, joka paljastaa meille Hänen voittonsa hyödyt.

Vesimiehen Alkuperäinen Merkitys

Vesimies kertoi muinaisille kaksi suurta totuutta, jotka ovat viisautta meille nykyään.

  1. Olemme janoisia ihmisiä (etelän kalat symbolisoi tämän, juomalla vettä).
  2. Mihen vesi on ainoa vesi, joka lopulta sammuttaa janomme.

Muinaiset profeetat opettivat myös nämä kaksi totuutta.

Olemme Janoisia

Muinaiset profeetat kirjoittivat janostamme eri tavoin. Psalmit ilmaisevat sen näin:

Niinkuin peura janoissaan etsii vesipuroa, niin minä kaipaan sinua, Jumala. Minun sieluni janoaa Jumalaa, elävää Jumalaa. Milloin saan tulla temppeliin, astua Jumalan kasvojen eteen?

Psalmien 42:1-2

Jumala, minun Jumalani, sinua minä odotan. Sieluni janoaa sinua, ruumiini ikävöi sinua ja uupuu autiomaassa ilman vettä.

Psalmien 63:1

Mutta ongelmia syntyy, kun pyrimme tyydyttämään tämän janon toisella “vedellä”. 

13 Sillä minun kansani on tehnyt kaksinkertaisen synnin: minut, elävän veden lähteen, he ovat hyljänneet, ja ovat hakanneet itselleen vesisäiliöitä, särkyviä säiliöitä, jotka eivät vettä pidä.

Jeremian 2:13

Vesisäiliöitä, joita tavoittelemme, on monia: raha, seksi, nautinto, työ, perhe, avioliitto, asema. Mutta nämä eivät voi tyydyttää, ja olemme edelleen “janoisia” lisälle. Tästä Salomo, viisaudestaan ​​tunnettu suuri kuningas, kirjoitti. Mutta mitä voimme tehdä sammuttaaksemme janomme?

Kestävää Vettä Sammuttamaan Janomme

Muinaiset profeetat näkivät myös ajan, jolloin janomme sammuisi. Moosekseen asti he odottivat päivää, jolloin:

Vettä läikkyy sen vesisangoista, ja sen laihot saavat runsaasti vettä. Agagia mahtavampi on sen kuningas, ylhäinen sen kuningasvalta.

4 Mooseksen 24:7

Profeetta Jesaja seurasi näitä viestejä

17 Kurjat ja köyhät etsivät vettä, eikä sitä ole; heidän kielensä kuivuu janosta. Mutta minä, Herra, kuulen heitä, minä, Israelin Jumala, en heitä hylkää.

Jesajan 41:17

Janon Sammuttaminen

Mutta kuinka jano voidaan sammuttaa? Jesaja jatkoi

Sillä minä vuodatan vedet janoavaisen päälle ja virrat kuivan maan päälle. Minä vuodatan Henkeni sinun siemenesi päälle ja siunaukseni sinun vesojesi päälle,

Jesajan 44:3

Evankeliumeissa Jeesus julisti olevansa tuon veden lähde

On the last and greatest day of the festival, Jesus stood and said in a loud voice, ‘Let anyone who is thirsty come to me and drink. 38 Whoever believes in me, as Scripture has said, rivers of living water will flow from within them.’39 Tällä hän tarkoitti Henkeä, jonka ne, jotka uskoivat häneen, tulivat myöhemmin. Siihen asti Henkeä ei ollut annettu, koska Jeesusta ei ollut vielä kirkastettu.

 Johannes 7:37-39

Hän täsmentää, että “vesi” on kuva Hengestä, joka tuli asumaan ihmisissä helluntaina. Tämä oli osittainen täyttymys, joka viimeistellään Jumalan valtakunnassa, kuten se sanoo:

Sitten enkeli näytti minulle elämän veden virran, kirkas kuin kristalli, joka virtaa Jumalan ja Karitsan valtaistuimelta

 Ilmestyskirja 22:1

TULEE JUOMAAN

Kuka tarvitsee vettä enemmän kuin kala? Joten Vesimies on kuvassa kaatamassa vettä kalalle, Piscis Australis, Etelä kalalle. Tämä havainnollistaa sitä yksinkertaista totuutta, että miehen – Neitsyen siemenen – voittama voitto ja siunaukset, saavat varmasti ne, joille ne on tarkoitettu. Tämän vastaanottamiseksi tarvitsemme:

Kuulkaa, kaikki janoiset! Tulkaa veden ääreen! Te, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa viljaa ilmaiseksi, syökää, ottakaa maksutta viiniä ja maitoa!  Miksi kulutat rahaa siihen, mikä ei ole leipää, ja vaivaasi siihen, mikä ei tyydytä? Kuuntele, kuuntele minua ja syö sitä, mikä on hyvää, niin nautit runsaimmasta ruoasta.  Kuule ja tule minun tyköni; kuule, niin saat elää. Teen kanssasi ikuisen liiton, uskollinen rakkauteni Daavidille.

Jesaja 55:1-3

Kalojen kalat laajentavat tätä kuvaa, antamalla lisää yksityiskohtia. Hänen Vedensä lahja on kaikkien saatavilla – sinut ja ja mukaan lukien.

Vesimiehen Horoskooppi Muinaisissa Kirjoituksissa

Horoskooppi tulee kreikan sanasta “Horo” (tunti) ja tarkoittaa siten poikkeusaikojen merkitsemistä. Profeetalliset kirjoitukset merkitsevät Vesimiehen “horoa”. Jeesus on merkinnyt Vesimiehen tällä tavalla.

13 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: “Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen,14 mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään”.

Johanneksen 4:13-14

21 Jeesus sanoi hänelle: “Vaimo, usko minua! Tulee aika, jolloin ette rukoile Isää tällä vuorella ettekä Jerusalemissa. 22 Te kumarratte sitä, mitä ette tunne; me kumarramme sitä, minkä me tunnemme. Sillä pelastus on juutalaisista. 23 Mutta tulee aika ja on jo, jolloin totiset rukoilijat rukoilevat Isää hengessä ja totuudessa; sillä senkaltaisia rukoilijoita myös Isä tahtoo.

Johanneksen 4:21-23

Olemme nyt Vesimiehen “tunnissa”. Tämä tunti ei ole lyhyt tietty tunti, kuten Kaurisilla. Sen sijaan, se on pitkä ja laaja, avoin “tunti”, joka jatkuu keskustelun ajankohdasta tähän päivään. Tällä Vesimiehen hetkellä Jeesus tarjoaa meille vettä, joka kumpuaa meissä ikuiseen elämään.

Jeesuksen kaksi kertaa tässä käyttämä kreikkalainen sana on horo, sama kuin ‘horoskoopin’ juuri.

Vesimiehen Horoskooppiluku Muinaisesta Horoskoopista

Sinä ja minä voimme soveltaa Vesimiehen horoskoopin lukeman tänään, seuraavalla tavalla.

Vesimies sanoo “tunne itsesi”. Mitä syvällä sisälläsi janoat? Miten tämä jano näkyy piirteinä, joita ympärilläsi olevat näkevät? Ehkä olet vain tietoinen epämääräisestä janostasi “enemmälle”, olipa kyseessä sitten raha, pidempi elämä, seksi, avioliitto, romanttiset suhteet, tai parempaa ruoka ja juoma. Tuo jano voi tehdä sinusta yhteensopimattoman niiden kanssa, jotka ovat jo lähellä sinua, mikä aiheuttaa turhautumista missä tahansa syvemmässä suhteessasi, olipa kyseessä työtovereita, perheenjäseniä tai rakastajia. Varo, ettei jano johda sinua menettämään sitä, mitä sinulla on. 

Nyt on hyvä aika kysyä itseltäsi, mitä “elävä vesi” tarkoittaa. Mitkä ovat sen ominaisuudet? Sanoja kuten “ikuinen elämä”, “kevät”, “henki” ja “totuus”, käytettiin kuvaamaan Vesimiehen tarjousta. Ne tuovat mieleen piirteitä, kuten “yltäkylläisyys”, “tyytyväisyys”, ja “virkistys”. Tämä voi kääntää suhteesi niin, että olet “antaja” eikä vain “ottaja”. 

Mutta kaikki alkaa siitä, että tiedät janosi ja olet rehellinen siitä, mikä sinua ohjaa. Joten seuraa naisen esimerkkiä tässä keskustelussa ja katso, voitko oppia, kuinka hän otti tarjouksen vastaan. Elämisen arvoinen elämä syntyy, kun tutkit sydäntäsi.

Syvemmälle Vesimieheen ja Muinaisen Horoskoopin Tarinan Läpi

Vesimiehen merkki ei alun perin ollut tarkoitettu ohjaamaan päätöksiä kohti terveyttä, rakkautta, ja hyvinvointia vain 21.1.-19.2. syntyneille. Se sijoitettiin tähtiin, jotta kaikki muistaisivat, että tässä elämässä janoamme jotain muutakin. Merkki asetettiin kauan sitten tähtiin, että Neitsyen Poika tulisi, joka sammuttaisi sen janon meissä. Aloita muinainen eläinradan tarina sen alusta, lukemalla NeitsyestäKalat jatkaa Horoskoopin tarinan sarjaa. Ymmärtääksesi Vesimiehen kirjoitetun viestin, jotta ymmärrät paremmin “elävän veden”, lue:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *