Vaaka muinaisessa horoskoopissa

Vaaka on eläinradan toinen tähtikuvio ja tarkoittaa “vaakaa”. Tämän päivän horoskoopissa, jos olet syntynyt 24.09 – 23.10, olet Vaaka. Päivän horoskooppi ohjaa onneasi ja siunaustasi syntymäpäiväsi perusteella suhteessa kahteentoista horoskooppimerkkiin, ja antaa käsityksen persoonastasi. Nykyaikainen astrologia käyttää horoskooppia opastaakseen meidät todelliseen rakkauteen (rakkaushoroskooppi), tai päätöksiin kohti onnea ja menestystä ihmissuhteissa, terveydessä ja vauraudessa. Mutta oliko tämä sen alkuperäinen merkitys?

Sinua on varoitettu! Tähän vastaaminen avaa horoskooppisi odottamattomilla tavoilla – johtaa sinut eri matkalle kuin ajattelit, kun vain tarkistat horoskooppimerkkisi…

Vaaka tähdistö

Vaaka tähden valokuva. Näetkö tasapainotusvaa’at?

Vaaka on tähdistö joka muodostaa vaakoja tai tasapainoja. Tässä on kuva Vaaka-tähdistä. Näetkö vaa’an tässä tähtikuviossa? Et.

Vaaka tähdistö, jossa tähdet ovat yhdistetty viivoilla

Itse asiassa, vaikka yhdistäisimme “Vaakan” tähdet viivoilla, se on silti vaikea nähdä. Mutta tämä vaakojen merkki juontaa juurensa niin pitkälle kuin tiedämme ihmiskunnan historiasta.

MUINAISEN EGYPTIN HOROSKOOPISSA

Tässä on kuva Egyptin Denderan temppelin horoskoopista, joka on yli 2000 vuotta vanha, ja Vaaka on ympyröity punaisella.

Dendera Zodiac Vaaka ympyröitynä

Alla olevassa National Geographicin horoskooppijulisteessa, Vaaka näkyy eteläisellä pallonpuoliskolla. Mutta kolmio ei näytä ollenkaan vaa’alta.

National Geographic juliste Zodiac-tähtikuvioista. Vaaka on ympyröity punaisella

Tämä tarkoittaa siis sitä, että taivaallisten vaakojen punnituksen Vaaka-tähtikuviota ei luotu itse tähdistä. Pikemminkin, vaakojen ajatus tuli ensin. Ensimmäiset astrologit peittivät tämän ajatuksen tähtien päälle toistuvana merkkinä muistiapua varten. Muinaiset saattoivat osoittaa lapsilleen Vaaka-tähtikuvion ja kertoa heille vaa’oihin liittyvän tarinan. Tämä oli sen alkuperäinen astrologinen tarkoitus.

Tähdistöjen kirjoittaja

Zodiac-tähtikuviot muodostavat yhdessä tarinan – kirjoitettu tähtiin. Mutta kuka kirjoitti tämän tarinan?

Raamatun vanhin kirja, kirjoitettu jo ennen Mooseksen kirjoja, oli Job. Job mainitsee myös tähtikuvioita ja vahvistaa, että Jumala loi ne:

hän loi Seulaset ja Kalevanmiekan, Otavan ja eteläiset tähtitarhat;

Jobin 9:9

Kaksitoista horoskooppimerkkiä muodostavat Luojan antaman tarinan. Tämä tarina kertoo kosmisesta taistelusta Hänen, ja Hänen vihollisensa välillä. Neitsyt on tarinan ensimmäinen luku – tuleva Neitsyt Naisen Siemen – kirjoitettu yötaivaalle kaikkien kansojen nähtäväksi.

Vaaka luku muinaisessa horoskoopissa

Tämä on tarinamme toinen luku. Vaaka maalasi toisen merkin yötaivaalle kaikille kansoille. Siinä näemme Jumalan oikeudenmukaisuuden merkin. Taivaalliset vaa’at kuvaavat vanhurskautta, oikeudenmukaisuutta, järjestystä, hallintoa ja Hänen valtakuntansa hallintoelimiä. Joten Vaakassa meidät tuodaan näkemään ikuisen oikeudenmukaisuuden, syntiemme rangaistusten punnitsemisen ja lunastuksen hinnan.

Valitettavasti tuomio ei ole meille suotuisa. Kirkkain tähti on vaa’an olkavarressa – hyvien tekojemme tasapaino näkyy valona.

VAAKA PSALMIEN TODISTAJA

 Psalmit julistavat saman tuomion.

Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme. Sela.

Psalmien 62:9

Joten astrologinen Vaakamerkki muistuttaa meitä tekojemme tasapainon riittämättömyydestä. Jumalan valtakunnan oikeudenmukaisuudessa meillä kaikilla on havaittavissa hyvien tekojen tasapaino, joka painaa vain hengityksen verran – puutteellinen ja riittämätön.

Mutta emme ole vailla toivoa. Kuten velkojen maksuissa ja velvoitteissa, on hinta, joka voi peittää ansioiden puutteemme. Mutta se ei ole helppo hinta maksaa. Psalmit julistavat

Kukaan ei voi veljeänsä lunastaa eikä hänestä Jumalalle sovitusta maksaa.

 Psalmi 49: 8

Kuten Job tunsi lunastajansa, joka tasapainottaisi hänen velkansa taivaan edessä, niin myös horoskooppimerkit osoittavat meille, kuinka voimme tuntea tämän saman lunastajan, joka voi auttaa meitä tarpeessamme.

Vaakahoroskooppi kirjoituksissa

Koska horoskooppi tulee kreikan sanasta “Horo” (tunti) ja profeetalliset kirjoitukset merkitsevät meille tärkeitä tunteja, voimme huomata heidän Vaaka “tuntinsa”. Vaaka Horo luettavaa näistä kirjoituksista on:

Mutta kun aika oli täytetty, lähetti Jumala Poikansa, vaimosta syntyneen, lain alaiseksi syntyneen,

lunastamaan lain alaiset, että me pääsisimme lapsen asemaan.

Galatalaisille 4:4-5

Toteamalla, että “määrätty aika oli tullut täyteen”, evankeliumi merkitsee erityistä “Horoa” meidän luettavaksi. Tämä tunti ei perustu syntymäaikaasi vaan ajan alussa asetettuun tuntiin. Sanoessaan, että Jeesus ‘syntyi naisesta’, se viittaa Neitsyeen ja hänen Siemeneensä.

Kuinka hän tuli?

Hän joutui “lain alle”. Hän joutui Vaa’an vaakojen alle.

Miksi hän tuli? 

Hän tuli ‘lunastamaan’ meidät, jotka olimme ‘lain alaisina’ – Vaa’an vaa’at. Ne meistä, joiden mielestä tekomme ovat liian kevyet – hän voi lunastaa. Tätä seuraa lupaus “lapseksi adoptoimisesta”.

VAAKAHOROSKOOPPISI LUKEMINEN

Sinä ja minä voimme soveltaa Vaaka-horoskoopin lukemaa tänään seuraavilla ohjeilla.

Vaaka muistuttaa meitä siitä, että vaurauden tavoittelustasi voi helposti tulla ahneutta, ihmissuhteiden tavoittelu voi saada sinut kohtelemaan muita kertakäyttöisinä, ja todennäköisesti tallaat ihmisiä etsiessäsi onnea. Vaaka kertoo meille, että sellaiset piirteet eivät ole yhteensopivia vanhurskauden asteikkojen kanssa. Joten selvitä nyt mitä teet elämässäsi. Ole varovainen, sillä Vaaka ja Kirjat varoittavat meitä siitä, että Jumala saattaa jokaisen teon tuomiolle, mukaan lukien kaikki piilotetut asiat. 

Jos tekojesi tasapaino on liian kevyt sinä päivänä, tarvitset Lunastajan. Tutki kaikkia vaihtoehtojasi nyt, mutta muista, että Neitsyen siemen tuli, jotta Hän voisi lunastaa sinut. Käytä Jumalan antamaa ominaisuuttasi tunteaksesi oikean ja väärän elämässäsi. Mitä “otto” tarkoittaa Vaaka-horoskoopin lukemisessa, ei ehkä ole selvää tässä vaiheessa, mutta jos jatkat päivittäistä kysymistä, jos koputat ja etsit, Hän opastaa sinut. Tämä voidaan tehdä milloin tahansa päivästä, koko viikon ajan.

Vaaka & Skorpioni

Vaakakuva on muuttunut ihmiskunnan historian alusta. Varhaisissa astrologisissa kuvissa ja vaakatähteille annetuissa nimissä näemme Skorpionin kynnet ulottuvan tarttumaan Vaakaan. Kirkkain tähti, Zubeneschamali, tulee arabialaisesta lauseesta al-zuban al-šamāliyya, joka tarkoittaa “pohjoista kynsiä”. Vaakan toiseksi kirkkain tähti Zubenelgenubi on johdettu arabialaisesta lauseesta al-zuban al-janūbiyy, joka tarkoittaa “eteläistä kynsiä”. Skorpionin kaksi kynttä tarttuvat Vaakaan. Tämä paljastaa suuren taistelun, joka on käynnissä näiden kahden vastustajan välillä. Se miten tämä taistelu etenee, tutkimme seuraavaksi Skorpionissa. Jos haluat ymmärtää Zodiac-tarinan sen alusta alkaen, katso Neitsyen merkki.

Lataa Zodiac-luvut PDF-muodossa kirjana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *