Skorpioni muinaisessa horoskoopissa

Skorpioni on horoskoopin kolmas tähdistö ja se on myrkyllisen skorpionin kuva. Skorpioni liittyy myös pienempiin tähtikuvioihin (dekaaneihin) OphiucusKäärmeet ja Corona Borealis. Tämän päivän horoskoopissa, jos olet syntynyt 24.10 ja 22.11 välisenä aikana, olet Skorpioni. Tässä modernissa horoskoopin lukemisessa noudatat Skorpionille annettuja horoskooppiohjeita löytääksesi rakkautta, onnea, terveyttä ja saada käsityksen persoonastasi.

Mutta lukivatko muinaiset sen näin, ihan alussa?  

Sinua on varoitettu! Tähän vastaaminen avaa horoskooppisi odottamattomilla tavoilla – johtaa sinut eri matkalle kuin ajattelit, kun vain tarkistat horoskooppimerkkisi…

Mistä Skorpioni syntyi?

Tässä on kuva tähdistä, jotka muodostavat Skorpionin. Näetkö skorpionin tässä tähtikuvassa? Tarvitset paljon mielikuvitusta!

Kuva Skorpionin tähdistä. Näetkö skorpionin?

Vaikka yhdistäisimme ‘Skorpionin’ tähdet viivoilla, skorpionia on silti vaikea nähdä. Mutta tämä merkki ulottuu niin pitkälle kuin tiedämme ihmiskunnan historiasta.

Skorpionin tähtikuvio, joka on yhdistetty viivoilla. Kohotettu häntä on selkeä. Mutta mistä tiedät, että se on skorpioni eikä koukku?

Tässä on Egyptin Denderan temppelin horoskooppi, yli 2000 vuotta vanha, ja skorpionin kuva tässä horoskoopissa on ympyröity punaisella.

Skorpioni muinaisen Egyptin Dendera-horoskoopissa

National Geographicin horoskooppijuliste näyttää Skorpionin eteläisellä pallonpuoliskolla. Vaikka National Geographic yhdisti viivoilla Skorpionin muodostavat tähdet, skorpionia on silti vaikea “nähdä” tässä tähtikuviossa.

Skorpioni hahmoteltu National Geographic Zodiac -julisteessa

Kuten muutkin tähtikuviot, iskuvalmiin skorpionin tähdistöä ei luotu itse tähdistä. Sen sijaan, iskevän skorpionin ajatus tuli ensin. Ensimmäiset astrologit peittivät tämän ajatuksen tähtien päälle, ollakseen toistuva merkki. Muinaiset saattoivat näyttää Skorpionin tähdissä lapsilleen, ja kertoa heille siihen liittyvän tarinan.

Muinaisen eläinradan tarina

Zodiac-tähtikuviot muodostavat yhdessä tarinan – tähtiin kirjoitettu astrologinen tarinan. Skorpionin merkki on kolmas luku kahdestatoista. Näimme Neitsytissä, että Raamattu sanoo, että Jumala loi tähtikuviot. Tarina on siis Hänen, ja se annettiin ihmiskunnan historian alussa. Juuri tämän astrologian tarinan, ensimmäiset ihmiset lukivat eläinradalta.

Alkuperäinen horoskooppi ei ollut horoskooppi, joka ohjaisi päivittäisiä päätöksiäsi onneen, terveyteen, rakkauteen perustuen syntymäpäivääsi ja planeettojen liikkeisiin. Jumala asetti sen oppaaksi näyttääkseen meille tiensä. Hän halusi nämä eläinradan tähtikuviot, jotta ihmiset voisivat nähdä ne ja muistaa ne, jokainen ilta. Tarina alkoi lupauksella Neitsyen siemenestä Neitsyessä. Se jatkui Vaa’an vaa’oilla, jotka julistivat, että tekojemme tasapaino on liian kevyt taivasten valtakunnalle. On maksettava hinta valotekojen lunastamiseksi.

Skorpioni muinaisessa horoskooppitarinassa

Mutta kuka tätä maksua vaatii? Skorpioni näyttää meille, ja paljastaa taivaallisen konfliktin Neitsyen siemenen ja skorpionin välillä. Ymmärtääksemme tämän konfliktin, meidän on nähtävä Skorpioni ja sen Dekaani, (saatava tähdistö, joka liittyy siihen) Ophiuchus.

Skorpionin ja Ophiuchuksen tähtikuviot. Vuoden 1886 painoksesta Moses and Geology (Samuel Kinns, Lontoo).

Tähdistö kuvaa jättimäistä skorpionia (Skorpioni), joka yrittää pistää mahtavaa miestä (Ophiuchus) kantapäähän, kun taas Ophiuchus tallaa skorpionia ja painii samanaikaisesti kiertyneen käärmeen kanssa. Tämän jättimäisen skorpionin häntä on koholla vihasta, valmis iskemään miehen jalkaan. Tämä kertoo meille, että tämä konflikti jatkuu kuolemaan asti. Skorpionissa alamme oppia lunastusmaksun luonnetta Vaa’asta, oikeuden vaa’alta. Skorpioni ja käärme (Serpens) ovat kaksi kuvaa samasta vihollisesta – Saatanasta.

15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän.”

1 Mooseksen 3:15

Skorpioni osui kantapäähän kun Jeesus ristiinnaulittiin ristillä, mutta skorpioni kärsi kuolevaisen tappion kun profeetta nousi kuolleista kolme päivää myöhemmin. Tähtikuviot Skorpioni, Ophiucus ja Serpens ennustivat tämän kauan ennen sitä, Hänen kautta, joka järjesti ne taivaassa.

Muiden muistama konflikti Skorpionin kanssa

Tämä luvattu konflikti, joka alkoi Puutarhasta ja saapui huippuunsa ristillä, muistetaan monissa muinaisista kulttuureissa.

2200 eaa. Babylonian sinetti British Museumissa, joka näyttää Aadamin ja Eevan kiusauksen
Muinaisessa egyptiläisessä kuolleiden kirjassa käärme murskataan päähän

Nämä kaksi kuvaa osoittavat kuinka sekä muinaiset egyptiläiset että babylonialaiset muistivat Aadamin ja Eevan paratiisissa, sekä lupauksen käärmeen pään murskaamisesta. Muinaiset kreikkalaiset muistivat tämän Skorpionin kautta.

…voit jäljittää itse tähtitaivaan Ophiuchuksen: niin kirkkaasti hänen päänsä alla näkyvät hänen kimaltelevat olkapäänsä. … hänen kätensä … puristavat tiukasti Ophiuchuksen vyötäröä ympäröivää Käärmettä, mutta hän tallaa vakaasti molemmat jalat hyvässä asennossa valtavan hirviön, jopa Skorpionin, joka seisoo pystyssä hänen silmällään ja rinnallaan.

Aratus lainaa Exodusta 4. vuosisadalla eaa. kreikkalaista runoilijaa

Käärmeet ja Kruunu Corona Borealisissa

Kolmas Skorpioniin liittyvä dekaani on Corona Borealis – kruunu, joka on asetettu Ophiuchuksen ja Serpens-ylle. Harkitse tyypillistä astrologista kuvaa kolmesta Skorpionin dekaanista yhdessä.

Ophiuchus ja Serpens katselevat Corona Borealis – kruunua

Sekä Ophiucus että Serpens katsovat Kruunua – Corona Borealis -tähdistöä. Itse asiassa, nämä kaksi taistelevat tästä kruunusta, ja voimme nähdä, että Serpens yrittää tarttua Corona Borealisiin.

– Käärme (Serpens) tähtikuvio lähietäisyydeltä – kurkottaa kruunuun – Corona Borealis

Serpens pyrkii saamaan kruunun kiinni. Tämä kuvaa näiden kahden välisen konfliktin luonnetta. Tämä ei ole vain konflikti kuolemaan, vaan se on myös taistelua hallituksesta ja herruudesta. Käärme ja Ophiucus taistelevat päättääkseen kumpi saa kruunun.

Skorpionin Tarina – Sinulle ja Minulle

Skorpioni on tarkoitettu kaikille ihmisille, ei vain niille, jotka ovat syntyneet 24.10.-22.11. Skorpioni ei johda lisään vaurauteen tai rakkauteen, vaan on muinaisista ajoista lähtien, tähdistä kuvitettuna, jotta sinä ja minä tiedämme, kuinka paljon Luojamme tekisi lunastaakseen meidät kevyistä teoistamme, jotka vaativat suuren taistelun kuolemaan, ja voittajalle oikeus hallita. ‘Hallitsija’ on itse asiassa ‘Kristuksen’ merkitys.

Skorpionin horoskooppi kirjoituksissa

Koska horoskooppi tulee kreikan sanasta “Horo” (tunti), ja profeetalliset kirjoitukset merkitsevät meille tärkeitä tunteja, voimme huomata niissä Skorpionin “tunnin”. Skorpioni Horo on

31 Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos.

32 Ja kun minut ylennetään maasta, niin minä vedän kaikki tyköni.”

33 Mutta sen hän sanoi antaen tietää, minkäkaltaisella kuolemalla hän oli kuoleva.

Johanneksen 12:31-33

Sanoessaan “Nyt on hetki”, Jeesus antaa “horon” meille. Skorpioni kertoo meille konfliktista siitä, kuka hallitsee. Niinpä Jeesus kutsuu Saatanaa ”tämän maailman ruhtinaaksi” ja oli tuossa tunnissa tulossa häntä vastaan ​​konfliktissa. Saatana on hallinnut meitä kaikkia, koska tekojemme tasapaino on kevyt. Mutta Jeesus sanoi luottavaisesti, ettei hänellä ollut valtaa minuun, mikä tarkoittaa, että synnin ja kuoleman vallalla ei ollut valtaa häneen. Että Horo testaisi tätä lausuntoa, kun nämä kaksi vastustajaa kohtasivat toisensa.

SKORPIONI-LUKEMASI MUINAISESTA HOROSKOOPISTA

Sinä ja minä voimme soveltaa Skorpionin horoskoopin tänään, seuraavilla ohjeilla.

Skorpioni kertoo meille, että sinun täytyy palvella jotakuta. Joku voi vaatia sydämesi kruunua. Se ei ole rakastaja, puoliso tai suhde, jolla on perimmäinen vaatimus sydämesi kruunusta. Se on joko “tämän maailman prinssi” tai “Kristus” – hän, joka tulee hallitsemaan Jumalan valtakuntaa. Arvioi nyt, kenellä on kruunusi. Jos elät pelastaaksesi oman henkesi, olet antanut kruunusi ‘tämän maailman prinssille’ ja menetät henkesi. Koska skorpionin piirteet ovat tappaa, varastaa ja tuhota, hän ei ole yhteensopiva sinulle, jos hänellä on kruunusi. Tutki itseäsi nähdäksesi, tarvitseeko sinun ‘katua’, kuten Jeesus niin selvästi opetti. Löydät hyviä esimerkkejä saadaksesi paremman käsityksen siitä, mitä tämä tarkoittaa. Se ei ole planeetat, vaan sydämesi, joka määrää lopputuloksen puolestasi. Hyviä esimerkkejä seurattavaksi eivät ole pyhät, vaan tavalliset ihmiset, joilla on säännöllisiä piirteitä ja jotka tekivät parannuksen. Parannus voidaan tehdä minä tahansa viikonpäivänä, ja luultavasti päivittäin, jos siitä halua muuttaa tavaksi.

Tarina kahden suuren vihollisen taistelusta jatkuu Jousimiehellä (tai alusta alkaen Neitsyllä)

Lataa Zodiac-luvut PDF-muodossa kirjana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *