Neitsyt ja Horoskooppi Elämäni Merkkeinä

Kaksitoista astrologista merkkiä yhdistetään nykyään astrologiaan ja horoskooppiin. Päivän horoskooppi ennustaa omaisuutesi syntymäpäiväsi perusteella, suhteessa näihin kahteentoista horoskooppimerkkeihin. Horoskooppi opastaa sitten sinua löytämään todellisen rakkauden (rakkaushoroskooppi), tai onnea ja menestystä ihmissuhteissa, terveydessä, ja vauraudessa. Nämä kaksitoista astrologista merkkiä, jotka yhdistävät syntymäpäiväsi henkilökohtaiseen horoskooppiisi, ovat:

 1. Neitsyt: 24.8.-23.9
 2. Vaaka: 24.9.–23.10
 3. Skorpioni: 24.-22
 4. Jousimies: 23.11.-21.12
 5. Kauris: 22.12 – 20.1
 6. Vesimies: 21.1 – 19.2
 7. Kalat: 20.2 – 20.3
 8. Oinas: 21.3 – 20.4
 9. Härkä: 21.4 – 21.5
 10. Kaksoset: 22.5 – 21.6
 11. Syöpä: 22.6.-23.7
 12. Leo: 24.7.–23.8

Astrologia ja Nykyaikainen Horoskooppi

Sana Horoskooppi tulee kreikasta Horo (ώρα), ja tarkoittaa ”tuntia, vuodenaikaa, tai ajanjaksoa”, ja kreikkalainen sana skopus (σκοπός) tarkoittaa ”tavoitetta tai merkkiä, johon keskittyä”. Astrologia tulee sanoista astro (άστρο) ”tähti” ja logia (λογια) ”tutkimus”. Joten ajatus tässä nykyaikaisen astrologian horoskoopissa on merkitä syntymäaikansa horoskoopin tähtikuvioiden mukaan.

Mutta onko tämä sama siihen alkuperäiseen tapaan, jolla muinaiset ihmiset lukivat horoskooppiastrologiaa?

Mikä on Horoskooppi? Mistä se tulee?

Kaksitoista horoskooppimerkkiä ovat tähtikuvioita, jotka näkyvät taivaassa läpi vuoden.

Mutta kuinka muinaiset ihmiset käyttivät horoskooppia ja sen kaksitoista merkkiä?

Sinua on varoitettu! Tämän kysymyksen vastaaminen avaa horoskooppisi tavoilla, joita et voi odottaa. Se voi lähettää sinut eri matkalle kuin ajattelit, jos vain tarkistat horoskoopisi…

Raamatun vanhin kirja, kirjoitettu ennen Aabrahamin aikaa, yli 4000 vuotta sitten, oli Job. Job sanoo, että tähtikuviot ovat Jumalan luomia:

hän loi Seulaset ja Kalevanmiekan, Otavan ja eteläiset tähtitarhat;

Job 9:9

Samoin Aamos, toinen Raamatun profeetta

Hän, joka on tehnyt Otavan ja Kalevanmiekan ja muuttaa synkeyden aamuksi ja pimentää päivän yöksi ja kutsuu kokoon meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle – Herra on hänen nimensä,

Aamoksen 5:8

Seulaset ovat tähtiä, jotka ovat osa Härkä tähtikuviota. Jos Job puhui niistä yli 4000 vuotta vanhassa kirjassa, horoskooppitähtikuviot ovat olleet kanssamme hyvin kauan.

Suuri juutalainen historioitsija, Josephus, on samaa mieltä, kun hän kertoo ensimmäisellä vuosisadalla kirjoitetussa kirjassaan, että Aadam ja Seth olivat:

He olivat myös sen erikoisen viisauden keksijät, joka koskee taivaankappaleita ja niiden järjestystä.

Antiikki II i

Voimme oppia kuinka muinaiset käyttivät horoskooppia ohjatakseen heidän elämiä eri tavalla kuin nykyiset horoskoopit johtavat. Tutkimme tätä asiaa katsomalla Neitsyt tähtikuviota.

Horoskooppi Itse Luojalta

Job julistaa, että horoskooppitähtikuviot olivat Jumalan luomia “merkkejä” aikojen alussa. Kauan ennen kuin profeetalliset viestit kirjattiin kirjoihin, ne sijoitettiin tähtiin kuvina, kertomaan tarinaa Jumalan suunnitelmasta. Alkuperäisten horoskooppien ei ollut tarkoitus ohjata meitä vaurauteen, rakkauteen ja onneen, riippuen siitä, milloin syntymävuotemme oli. Horoskoopit olivat silloin visuaalisia tarinoita, jotka opasti meitä Jumalan suunnitelmaan.

Näemme tämän Raamatun alussa olevassa luomiskertomuksessa. Kuuden luomispäivän aikana, siinä sanoo:

14 Ja Jumala sanoi: “Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,

1 Mooseksen 1:14

Nykyaikainen astrologia väittää tietävänsä ihmisten asioista ja tapahtumista, tähtien sijannein maan päällä perusteella. Mutta tähdet eivät vaikuta elämäämme. Ne ovat vain merkkejä, jotka merkitsevät Luojan suunnittelemia tapahtumia – ja Hän vaikuttaa elämäämme.

Koska tähtien luomisen tarkoituksena oli “merkitä pyhiä aikoja”, ja horoskooppi tarkoittaa “horo” (tunti, ajanjakso) + “skopus” (merkitsemään tarkennusta), tähtikuvioiden takana oli tarkoitus, että saisimme tietää Hänen horoskooppinsa. kahdentoista horoskooppimerkin avulla. Ne muodostavat tarinan tähdissä – alkuperäisen astrologian.

Astrologia ja profeetat yhdessä

Tähtien tutkiminen (astrologia) pyhien aikojen merkitsemiseksi (horoskooppi) ei silti kerro kaikkea mitä Luoja suunnitteli näistä tapahtumista. Luojan kirjallinen muistiinpano antaa lisätietoja. Näemme tästä esimerkin Jeesuksen Kristuksen syntymässä. Evankeliumi kertoo, kuinka astrologit ymmärsivät hänen syntymänsä tutkimalla tähtiä. Siinä sanoo:

2 Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Beetlehemissä kuningas Herodeksen aikana, niin katso, tietäjiä tuli itäisiltä mailta Jerusalemiin,

ja he sanoivat: “Missä on se äsken syntynyt juutalaisten kuningas? Sillä me näimme hänen tähtensä itäisillä mailla ja olemme tulleet häntä kumartamaan.”

Matteuksen 2:1-2

Tietäjät tiesivät tähdistä “kuka” syntyi (Kristus). Mutta tähdet eivät kertoneet heille “missä”. Sitä varten, he tarvitsivat kirjoitetun ilmestyksen.

Kun kuningas Herodes sen kuuli, hämmästyi hän ja koko Jerusalem hänen kanssaan.

Ja hän kokosi kaikki kansan ylipapit ja kirjanoppineet ja kyseli heiltä, missä Kristus oli syntyvä.

He sanoivat hänelle: “Juudean Beetlehemissä; sillä näin on kirjoitettu profeetan kautta:

‘Ja sinä Beetlehem, sinä Juudan seutu, et suinkaan ole vähäisin Juudan ruhtinasten joukossa, sillä sinusta on lähtevä hallitsija, joka kaitsee minun kansaani Israelia’.”

Matteuksen 2:3-6

Joten astrologit tarvitsivat profeetallisia kirjoituksia ymmärtääkseen täydellisemmin, mitä he havaitsivat tähdestä. Se on sama meille tänään. Voimme saada saman käsityksen, jonka varhaisimmat ihmiset olivat saaneet muinaisen horoskoopin astrologisesta horoskoopista. Mutta voimme saada enemmän ymmärrystä profeetallisten kirjoitusten kautta, jotka kehittävät edelleen jokaista horoskooppimerkkiä. Joten tämän teemme käydessämme läpi jokaisen alkuperäisen Zodiac-tarinan astrologisen merkin.

ZODIAC TARINAN ALKU

Tämä tähtiin kirjoitettu tarina historian alusta tarjoaa sinulle kutsun. Se kutsuu sinut osallistumaan tähän Luojan kosmiseen suunnitelmaan. Mutta ennen kuin voimme osallistua tähän tarinaan, meidän on ymmärrettävä se tarina. Mistä se alkaa? Nykyään horoskoopin lukeminen alkaa yleensä Oinasta. Mutta tämä ei ollut niin muinaisista ajoista lähtien, jolloin se alkoi Neitsyestä (voit nähdä tästä lisätietoja Esna Zodiacista).

Aloitamme Zodiac tarinan Neitsyestä.

Tähdistö Neitsyt

Tässä on kuva tähdistä, jotka muodostavat Neitsyen. Neitsyt on nuori nainen, neitsyt. Mutta on mahdotonta “nähdä” Neitsyttä (tämä neitsyt nainen) tähdissä. Tähdet itse eivät luonnollisesti muodosta naisen kuvaa.

Yötaivas valokuva Neitsyestä. Näetkö neitsyt naisen?
Neitsyt yhdistävillä linjoilla

Vaikka yhdistäisimme Neitsyt tähtikuvion tähdet viivoilla, kuten tässä Wikipedia-kuvassa, on silti vaikea “nähdä” naista näillä tähdillä, puhumattakaan neitsyestä.

Mutta tämä on ollut merkki niin kauan kuin on olemassa tietueita. Neitsyt esitetään usein täysin yksityiskohtaisesti, mutta yksityiskohdat eivät tule itse tähdistöstä.

Kuva Neitsyt-naisesta sijoitettuna tähdille erittäin yksityiskohtaisesti

NEITSYT MUINAISEN EGYPTIN HOROSKOOPISSA

Kuvissa näkyy koko horoskooppi egyptiläisessä temppelissä Denderassa, päivätty ensimmäiselle vuosisadalle eaa. Tämä horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä. Neitsyt on ympyröity punaisella. Oikealla oleva luonnos näyttää eläinradan kuvat selkeämmin. Näet, että Neitsyt pitää sisällään viljan siemenen. Tämä viljan siemen on tähti spica, kirkkain tähti Neitsyen tähdistössä.

Dendera Zodiac Egyptistä. Neitsyt on ympyröity punaisella

Tässä on Spica yötaivaalla, jossa Neitsyt-tähdet ovat yhdistetty linjoilla.

Neitsyt tähdistö Spica-tähdellä näytetään

Mutta miten tiedetään, että Spica on jyvän siemen (joskus tähkä)? Se ei näy itse tähdistössä, aivan kuten neitsyt nainen ei ilmene Neitsyen tähdistöstä.

Joten Neitsyt – Neitsyt Nainen, jolla on viljan siemen – ei luotu itse tähdistä. Pikemminkin Neitsyt viljan siemenneen mietittiin etukäteen, ja asetettiin sitten tähtikuvioon. Joten, mistä Neitsyt siemenensä kanssa tuli? Kuka ensin piti Neitsyen mielessä ja asetti sitten hänet ja hänen siemenensä Neitsyksi tähtiin?

Neitsyen Tarina alusta

Paratiisissa, kun Aadam ja Eeva olivat tottelemattomia ja Jumala kohtasi heidät ja käärmeen (Saatana), Hän lupasi Saatanalle, että:

15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän.”

1 Mooseksen 3:15
Hahmot ja heidän suhteensa ennustettiin Paratiisissa. Nainen jälkeläisen kanssa on Neitsyen alkuperäinen merkitys. Muinaiset käyttivät Neitsyen tähtikuviota muistaakseen tämän lupauksen

Jumala lupasi, että “jälkeläinen” (kirjaimellisesti “siemen“) tulee naisesta – mainitsematta liittoaan miehen kanssa – joten hän on Neitsyt. Tämä Neitsyen Siemen murskasi käärmeen “pään”. Ainoa henkilö, jonka väitetään olevan syntynyt Neitsyt – naisesta, oli Jeesus Kristus. Kristuksen tuleminen neitsyestä ilmoitettiin aikojen alussa, kuten täällä selitetään tarkemmin . Ensimmäiset ihmiset, jotka muistivat Luojan lupauksen, loivat Neitsyen siemenensä kanssa (Spica) ja asettivat hänen kuvansa tähtikuvioon, jotta heidän jälkeläisensä muistaisivat lupauksen.

Siten kaksitoista kuvana annettua Jumalan suunnitelmaa, jotka muistettiin eläinradan tähdistöissä, tutkittiin, kerrottiin ja kerrottiin uudelleen vuosisatojen ajan Aadamista Nooaan. Vedenpaisumuksen jälkeen Nooan jälkeläiset turmelivat alkuperäisen tarinan ja siitä tuli nykyinen horoskooppi.

Jeesus ja neitsythoroskooppisi

Kun Jeesus sanoi:

23 Mutta Jeesus vastasi heille sanoen: “Hetki on tullut, että Ihmisen Poika kirkastetaan.

24 Totisesti, totisesti minä sanon teille: jos ei nisun jyvä putoa maahan ja kuole, niin se jää yksin; mutta jos se kuolee, niin se tuottaa paljon hedelmää.

Johanneksen 12:23-24

Hän luki horoskoopin merkin ja julisti itsensä siemeneksi – spicaksi – joka saavuttaisi meille suuren voiton – “monet siemenet”. Tämä Neitsyen ‘siemen’ oli tullut tiettynä ‘tuntina’ = ‘horo’. Jeesus ei tullut minä hetkenä tahansa, vaan “hetkellä”. Hän sanoi tämän, jotta voisimme merkitä (skopus) tuon tunnin ja seurata tarinaa – lukea hänen asettamansa horoskoopin.

Joten kaksitoista horoskooppimerkkiä ovat kaikille kansoille. Sinulle ei ole olemassa vain yhtä horoskooppimerkkiä syntymäajan perusteella. Kaksitoista merkkiä muodostavat täydellisen tarinan, joka ohjaa elämääsi, jos päätät seurata sitä, ikuiseen elämään kestävän suhteeseen kautta horoskoopin Luojaan.

Päivittäinen neitsythoroskooppisi muinaisesta horoskoopista

Raamattu esittää pyhiä tunteja ja ajanjaksoja, kehottaa meitä huomaavan ne ja elämään niiden mukaisesti. Koska horoskooppi = horo (tunti) + skopus (merkki tarkkailtavaksi), voimme tehdä sen horoskoopilla käyttämällä kirjallista todistusta selittääksemme horoskooppitähtikuvioita täydellisemmin. Jeesus itse merkitsi meille Neitsyt + Spica ‘tunnin’. Tässä on sinulle tämän perusteella luettava horoskooppi: Varo, ettet missaa sitä Jeesuksen julistamaa “tuntia”, koska olet liian kiireinen joka päivä jahtaamassa merkityksettömiä asioita. Tämän vuoksi monet eivät ikinä pääse “moniksi siemeniksi”. Elämä on täynnä mysteereitä, mutta avain iankaikkiseen elämään ja todelliseen vaurauteen on selvittää itsellesi “monien siementen” mysteeri. Pyydä Luojaa päivittäin ohjaamaan sinua ymmärtämään. Koska Hän asetti Neitsyen merkin tähtiin, sekä kirjalliseen muistiin, hän antaa sinulle näkemyksen, jos pyydät, kolkutat ja etsit sitä. Tähän sopivat Neitsyen ominaisuudet ovat tavallaan uteliaisuus ja innokkuus etsiä vastauksia. Jos nämä piirteet merkitsevät sinua, toteuta se etsimällä lisätietoa Neitsyestä.

Syvemmälle Neitsyeen ja täydelliseen Zodiac-tarinaan

Jatka tutustuaksesi koko tarinaan sellaisena kuin se alun perin annettiin seuraamalla alla olevia Zodiac-tähtikuvioita. Käytä sitä ohjataksesi sinut Suoralle Polulle.

Jos haluat lukea syvemmälle Neitsyen kirjoitettuun tarinaan, katso:

Lataa Zodiac-luvut PDF-muodossa kirjana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *